Bremen Derneği Fenerbahçe
12 Eylül 2023

Bremen Derneği Yemeksepeti, Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın "Forma Kol Yanı" Sponsoru oldu

Yemeksepetinin logosu, 2023-2024 sezonu ING Kadınlar Basketbol Süper Liginde forma kol yanında yer alacaktır.

Türkiyenin ilk online yemek siparişi sitesi olarak 2001 yılında kurulan, binlerce çalışanıyla ülkemizin 81 ilinde ve KKTCde 30 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren, geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımızın yanında olan Yemeksepetine teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.

Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Yemeksepeti hakkında

2001 yılında Türkiye’nin ilk online yemek siparişi sitesi olarak kurulan hızlı ticaret platformu Yemeksepeti, bugün 81 il ve KKTC'de 30 milyonu aşkın kullanıcısına, 90 bin iş ortağı restoran ve Yemeksepeti Mahalle mahalle esnafının yanı sıra yüzlerce Yemeksepeti Market hizmet noktasıyla hizmet veriyor. Sektör trendleri ve kullanıcı beklentileri doğrultusunda hizmet yelpazesini sürekli genişleten ve kendini yenileyen Yemeksepeti, hızlı ticaret sektöründeki öncü konumunu koruyor.