15 Eylül 2023

Bremen Derneği Sayan Grup, Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın forma sponsorlarından oldu

Sayan Grup’a vermiş olduğu kıymetli desteklerden dolayı teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Sayan Grup hakkında:

Temelleri 1987 yılında Ayan Yapı olarak atılan Sayan Grup, ‘Türkiye’nin her yerine bağlanan köprü olma’ vizyonu ile Türkiye’nin 81 iline ve bağlı ilçelerine hizmet vererek 30’dan fazla çalışanı ile üç nesildir piyasada demir çelik ve lojistik sektöründe işletme faaliyetlerini sürdürmektedir. Sürekli büyüyen geleneksel bir şirketler topluluğu olan Sayan Grup, müşterilerine sürekli olarak yüksek kalitede çelik ve işlenmiş çelik ürünleri, muazzam depolama ve teslimat kapasitesi ile lojistik ve diğer hizmetleri sunmaktadır.