Bremen Derneği Fenerbahçe
07 Eylül 2023

1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLARIMIZIN HİKAYESİ “ŞAMPİYONUN YOLU” TÜNELİNDE ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR

Bremen Derneği 1959 ÖNCESİ ŞAMPİYONLUKLARIMIZIN HİKAYESİ “ŞAMPİYONUN YOLU” TÜNELİNDE ÜYELERİMİZLE BULUŞUYOR

Şeffaf, modern, çoğulcu demokrasi temelli sade ve anlaşılır bir metinle hazırladığımız yeni tüzüğümüzle birlikte camiamız için bir başka önem taşıyan stat isim değişikliği konusunu da bu tarihi günde değerli üyelerimizin onayına sunacağız.

‘Tarihi bir gün olacak’ vurgusuyla hazırlandığımız bu özel günde; üyelerimizi Fenerbahçe ruhuna yönelik anlamlı bir adımla karşılıyor olacağız.

Tarihimize kazılı, belgeleriyle kanıtlı 1959 öncesi şampiyonluklarımızın hikayesini,

yeni nesil teknolojinin kullanımıyla ve en özel anlatımla üyelerimizle buluşturacağız.

 “Şampiyonun Yolu” tünelinden geçerek giriş yapılacak Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul Toplantımızda, üyelerimiz şampiyonluklarımızın  hikayesini tüm detaylarıyla, unutulmaz bir yaklaşımla görecekler.

‘Efsanelerimizin tarihe bıraktığı gururlu izin yok sayılmasına izin vermeyeceğiz’ diyerek sahiplendiğimiz 1959 öncesi şampiyonluklarımıza dün olduğu gibi, bugün ve yarın sahip çıkmaya ve kulübümüzün hakkını aramaya devam edeceğiz. 

Değerli kongre üyelerimizi tarihimizle ilgili özel çalışmalarımızın da sunulacağı bu özel günde Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na bekliyoruz.

Kulübümüzün geleceğine yön vermek, bu özel gün vesilesiyle Fenerbahçe tarihine dair eşsiz anları yeniden yaşamak adına 9 Eylül Cumartesi günü kongremizde buluşalım.